Locaties

Albert Heijn

In Albert Heijnsupermarkten verzorgt Akky’s tafel gratis workshops in een gezellige sfeer. Op onze locatiepagina zie je waar in Nederland de tafel te vinden is, plus de agenda inclusief de workshops. Schuif aan!
Zelf een nieuwe workshop verzorgen? Dat kan! Ben je boerin, diëtiste, yogalerares, superfoodie of kenner van gezonde kindertraktaties (enzovoorts): deel je kennis en meld je aan via ‘workshop geven’. Wij regelen het voor je!

Deelnemende winkels

Gall & Gall

In een aantal Gall & Galls worden diverse wijnproeverijen gegeven. Wat is jouw favoriete druif? Kijk in de agenda op de desbetreffende locatie en boek jouw gratis wijnproeverij. Maar ook als je zelf een workshop wilt geven, over een onderwerp dat aansluit bij de drankenspeciaalzaak, meld je dan aan bij Akky’s tafel. Weet jij hoe je de lekkerste advocaat maakt, kun je verrukkelijk koken met madera of ken je de geheimen van een goede whisky? Meld je dan aan via de ‘workshop geven’. Het kost weinig tijd en wij zorgen –in overleg- voor de benodigdheden.

Deelnemende winkels

Ekoplaza

Graag verwelkomen we Ekoplaza; de grootste biologische supermarktketen van Nederland. Zij geloven dat de basis van alles de bodem is. Een aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde, smakelijke, biologische producten op. Die zijn lekker en smaken puur. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals het bedoeld is. Een boer, teler of producent moet wel de kans krijgen om een goed product te leveren. Biologisch betekent ook een faire prijs. In een relatie waarin je elkaar vertrouwt en met ruimte voor ieders belang. Akky's tafel verzorgt ook hier leuke gratis workshops, maar je kan ook workshops geven. Ben jij een biologische boerin, heb jij verstand van gezonde maaltijden, of kamp jij met een voedselintolerantie, praat mee aan Akky’s tafel!

Deelnemende winkels

Libris

Hou je van lezen? Akky's tafel is binnenkort ook te vinden in boekenwinkels van Libris. Het barst van de interessante boeken én van de interessante vrouwen die er over kunnen vertellen. Romans, kinderboeken, kookboeken - een biografie misschien? Met een kop thee of koffie erbij kan het zomaar een ochtend of middag worden die je na afloop in gouden letters bijschrijft in je dagboek. En ook hier geldt: je hoeft niets te kopen. Welkom!

Deelnemende winkels

Karwei

Altijd al willen weten hoe dat leuke lampje te maken, een kastje te decoreren of zelf je eigen interieur vorm te geven aan de hand van jouw moodboard, kom dan naar de leuke gratis workshops bij diverse vestigingen van Karwei. Daar leer je aan Akky’s tafel de kneepjes van het ontwerp- en maakvak. Met zijn achten leer je van elkaar.
Zelf een workshop verzorgen? Dat kan! Ben jij binnenhuis-architect, stylist, kleurenexpert of ben jij een vrouwelijker klusser en wil je je kennis delen, meld je aan voor een workshop.

Deelnemende winkels

La Ligna

De kleding maakt de man, maar zeker ook de vrouw. Een goede snit geeft je zelfvertrouwen en maakt je blij. La Ligna maakt de wereld een beetje mooier en kleurrijker. Dit doen ze door middel van de kleding en accessoires, maar ook door het steunen van verschillende initiatieven. De eigen collectie is volledig duurzaam!
La Ligna in samenwerking met Akky’s tafel biedt podium aan elke vrouw die vanuit haar eigen vak of ervaring vertelt over kleding in de breedste zin des woords. Ben jij een mode-ontwerpster, naaister, sieraden maakster of geef je graag kleding advies/een kleuren-analyse, geef dan een workshop en je ontmoet elkaar aan een gezellige tafel van 8 vrouwen. De kennis-workshop duurt een uur.

Deelnemende winkels

We zetten de tafeltjes buiten!

Deze zomer zet Akky’s tafel de tafeltjes buiten. In mooie tuinen, bij kwekers, op boerenbedrijven. Lekker in de buitenlucht, kennis op doen over het buitenleven. Altijd al willen weten hoe kaas wordt gemaakt, waar die heerlijk tomaten groeien en hoe krijgt zij die tuin zo fraai, kom dan naar een van de leuke gratis workshops in het land. Daar leer je aan Akky’s tafel de kneepjes van het buitenleven. Met zijn achten leer je van elkaar.

Heb je zelf een mooie tuin die je graag wilt showen, ben je een boerin met een verhaal, meld je dan nu aan!! Stuur even een mail naar info@akkystafel.nl en we nemen snel contact met je op.

Deelnemende winkels